Let op! Om de actuele prijzen te zien en producten te bestellen dient u ingelogd te zijn.
x

BONFIX Persfittingen vanaf Oktober 2023 alleen te persen met M-profiel persbek

BONFIX Persfittingen vanaf Oktober 2023 alleen te persen met M-profiel persbek

Persbericht over PRESS

Beste relatie,

De installatiemarkt is behoorlijk in beweging. De verduurzaming van de nieuwe en bestaande installaties vragen veel kennis en aandacht. Ook de nieuwe wetgeving rond gasketels en de behoefte aan opleiding van vakmensen zijn zaken die ons dagelijks bezighouden.

Wij bij BONFIX B.V. streven ernaar het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Immers gemak dient de mens (lees monteur, degene waar wij uiteindelijk voor werken). Wij horen de afgelopen tijd een steeds sterker wordende roep of het mogelijk is om uniformiteit te brengen in gereedschap voor pressfittingen ten behoeve van gas-, water-, c.v.- en solarinstallaties en dan met name de pressprofielen.

Op dit moment kunnen de BONFIX-pressfittingen geperst worden met zowel de M- als de V-persing. Nu had BONFIX B.V. al sinds jaar en dag eenvoud gecreëerd door persfittingen te verkopen waar men zowel een zogenaamd M- als een V-profiel mee kon persen. U leest het goed: BONFIX had…

Wij kunnen u nu melden dat vanaf oktober 2023 BONFIX B.V. alle pressfittingen van C-staal, koper (water en gas), Solar en RVS alleen nog maar te verwerken zijn met een M-profiel persbek.

De redenen hiervoor zijn naast de vraag van uniformiteit ook hogere productiekosten voor het produceren van de M/V-versie. Daarom hebben wij bij de laatste prijswijziging de staalverzinkte en roodkoperen pressfittingen niet verhoogd. Maar belangrijker is dat het marktaandeel pressfittingen geschikt voor M-profiel steeds groter aan het worden is.

Deze aanpassing heeft géén consequenties voor uw huidige voorraad; immers deze kan al verwerkt worden met een M-persbek.

Op de verpakking die u vanaf circa oktober 2023 kunt ontvangen, zal straks duidelijk vermeld worden dat de nieuwe versie alleen met een M-profiel zijn te persen. Er verandert dus niets voor de BONFIX M-pressgebruikers. Voor de huidige BONFIX gebruikers die met een V-persbek werken, willen we graag in contact komen om te kijken of we tot een eventuele oplossing kunnen komen.

Deel dit bericht